avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Buna ziua ,
As dori sa cumpar o masina de la o societate comerciala; este vorba de o masina cu capacitatea cilindrica de 1997 cmc./100Kw,(motor Diesel cu filtru de particule)si care a fost inmatriculata prima data in Romania in 07.10.2008. Pentru aceasta masina , societatea comerciala ,care este primul proprietar a platit taxa de poluare in 02.10.2008. As dori sa stiu daca in momentul cumpararii trebuie sa platesc din nou aceasta taxa ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 19:01, 5 Iunie 2012
Nu platiti taxa de poluare pentru acea masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina noua neinmatriculata /care va fi taxa? rolex rolex Pentru un autoturism nou cumparat in decembrie mi s/a spus ca taxa de prima inmatriculare va fi de 81 euro. Nefiind inca platita intreb daca dupa 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto graurecatalin graurecatalin Va deranjez cu o serie de intrebari referitoare la returnarea partiala a taxei auto. Am inteles ca exista aceasta posibilitate Sotia mea si cu mine am ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu - incadrare autoturism panzarumitica panzarumitica avand in vedere legislatia romaneasca si cea europeana, va rog sa-mi spuneti, un autoturism FORD FIESTA, prima inmatriculare 30.09.2005 ITALIA, capacitate ... (vezi toată discuția)