avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cazuri special selectate in sedinta ccsd la anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cazuri special selectate in sedinta ccsd la anrp

Pe site-ul ANRP dosarul meu a fost selectat "caz special" in sedinta CCSD. Cunoaste cineva ce inseamna caz special? Mentionez ca dosarul meu a fost aprobat printr-o hotarire la nivel local si trimis la ANRP.

Mutumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: magu , utilizator 09:15, 22 Aprilie 2008
Am sunat la ANRP si am aflat. Cazurile speciale sint dosare care au fost selectate pentru evaluare, evitind astfel selectarea lor aleatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

case nationalizate - prelungire15 mai 2013 oficiala cassy cassy am hotarare irevocabila in contencios prin care ANRP CCSD este obligata sa-mi elibereze faimoasa decizie galbena (titlul de despagubire) in 6 luni. hotararea a ... (vezi toată discuția)
Despagubire de la anrp pe legea 10 Livia Costescu Livia Costescu Eu si bunica mea avem de primit de la ANRP o despagubire pe Legea 10. Dosarul se afla acolo din 2007. Bazandu-ma pe o decizie interna ANRP care prevede ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp florentinazainea florentinazainea buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)