avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor din 1972 sau cine a platit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor din 1972 sau cine a platit ROL-ul?

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de termenul de prescriptie al certificatului de mostenitor din 1972 care atribuie o cota de 1/4 din cateva terenuri pe care le-a stapanit bunicul meu sorei acestuia. Bunicul decedat, sora traieste...acum la succesiune trebuie chemata si sora bunicului? Acesta a figurat in ROL cu intreaga suprafata din fiecare teren. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate mostenitori ana_mirea ana_mirea Bunica mea a mostenit 2 percele de teren de la strabunicii mei, care au fost oarecum constransi sa il cedeze statului prin decretul 308/1953, teren cu care au ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa 45 ani IovClaudiu IovClaudiu Am o intrebare:Bunicul meu a decedat acum 3 sapatamani,el a stapanit timp de 45 de ani mai multe terenuri (din partea parintilor) fara a se face taxa de ... (vezi toată discuția)