Intr-o societate cu 2 asociati in care sunt asociat 50% si unde eu am achizitionat o masina in leasing, am ajuns la tot felul de divergente cu asociatul administrator datorita modului fraudulos in care administreaza societatea. Acum ca urmare a divergentelor noastre administratorul refuza sa-mi mai semneze ordinele de plata ptr leasing si imi cere sa duc masina la sediul societatii.
Intrebarea mea este, faptul ca am platit o parte din ratele la leasing ma indreptateste sa pastrez masina pana la recuperarea investitiei sau imi recomandati sa o predau societatii? Pot risca sa mi se faca o plangere penala daca nu predau masina, desi am investit in ea?
sa inteleg ca ati achizitionat masina pe societate...si de aceea aveti nevoie de semnatura pentru ordinele de plata...mergeti la leasing si explicati situatia si poate puteti prelua dvs pe numele dvs contractul de leasing.Altfel masina apartine societatii...
Leasing
mihaelamela
buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)