avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... firma in insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

firma in insolventa

buna ziua am si o intrebare ... ce trebuie sa fac in acest caz.: am intrat in post natal si acum mai am 2 luni de zile si mi se termina .. iar firma la care am lucrat.. a zis k nu ma mai poate angaja deoarce firma este in insolventa si are alt propietar . ce trebuie sa fac pt a putea intra in somaj? va rog mult sa ma ajutati ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:30, 9 Februarie 2011
Buna ziua .. am fost la itm si nimeni nu imi zice nimik in legatura cu somaju in fine...am reusit sa aflu numele inspectorului la care sunt cartile de munca la angajati firme MARTEX COM.SRL inspectorul il cheama Stoleru sorin... am la dansu si mia zis sa fac o cerere pt adeverinta de vechime..... care asta dureaza 30 de zile pana mi se acorda.... eu ce pot sa fac mai repede....? concediu de crestere a copilului se termina acum in martie pe 13 ..am termen pt depunerea dosarului ?sau de la data depuneri se calculeaza? va rog?
1. Daca tot va face adeverinta de vechime sa va faca si adeverinta tip pentru somaj.
2. Actele la Somaj le puteti depune in termen de 12 luni de la data incetarii CIM, dar veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa concediul de crestere a copilului? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am terminat de curand concediul pentru cresterea copilului si, la intoarcerea la vechiul loc de munca am realizat ca nu prea mai am ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc mmaaddii mmaaddii buna ziua, am fost in CCCpana in data de 05.12.2010 am sunat fostul angajator inainte de inceperea activitati in speranta ca ma poate ajuta sa intru in somaj ... (vezi toată discuția)