avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acord Verbal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acord Verbal

Buna ziua,

Am un contract incheiat cu o companie de telefonie mobila ( SC Orange Romania SA) in anul 2006, si in anul 2008 am un act aditionl in care scrie ca conditiile contractuale raman neschimbate, prezentul contract mi-a expirat in anul 2010 la 23 decembrie, si am dorit inchiderea lui, si am suta la dansi, acestia m-au sunat ei pt ca convorbirea sa intrerupt si mi-au facut o oferta provizorie cu specificatia ca pot sa imi inchit cand doresc eu abonamentul deoarece perioada contractuala mi-a expirat, asta a specificat clar in discutea mea cu el ca nu mi se prelungeste abonamenul daca imi schimb obtiunea ci numai in cazul in care imi achizitionez un nou telefon, toate acestea fiind discutate, am asteptat sa mi se inchida abonamentul respectiv, am vazut ca nu mi se inchide am sunat la dansi si iam intrebat ce se intampla si mi-au spus ca mi-am dat acordul verbal sa mi se prelungeasca pe 2 ani abonamentul, dar nu mi-am dat nici un acord verbal, si in prezentul contract nu am scris nicaieri de acord verbal deoarece acordul verbal a fost implementa de catre compania Orange in anul 2009 si eu am contractul din anul 2006 si actul adit 2008 in care specifica ca cond contractuale prezentului contract raman neschimbate, si am gasit undeva pe internet ca acordul verbal nu prezinta valoare juridica, si cu atat mai putin cu cat eu am contr scris cu ei si nu e specificat acest lucru, am facut si reclamatie in scris la ei si astept rasp dar vad ca nu se grabesc.

Va rog sa ma ajutati.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Acordul verbal - mod de a incheia un contract? PAVEL86 PAVEL86 Buna ziua, Am un contract incheiat cu o companie de telefonie mobila ( SC Orange Romania SA) in anul 2006, si in anul 2008 am un act aditionl in care scrie ... (vezi toată discuția)
Preliungire abuziva abonament orange. balamoock balamoock Buna ziua, Sunt client cu abonament Orange de peste 5 ani. In primavara anului am fost contactat telefonic de reprezentantii Orange in urma cererii mele ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc abonamentul de telefon? amelia20100 amelia20100 buna ,am si eu o problema am un ab la orange de9e pana in decembrie anul acesta,si in octombrie i-am sunat sa ii intreb daca imi pot micsora abonamentul si ... (vezi toată discuția)