avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii itm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

itm

Buna ziua

Am facut un curs de inspector resurse umane (dar nu la itm) si as vrea sa stiu ce se inmtampla de la 01.01.2011?Toate actele aditionale,CIM,decizii trebuie sa fie semnate de vre-un inspector sau sa aiba stampila itm?Adica mai trebuie sa dau examen la itm ca sa primesc stampila?Inainte cand existau cartile de munca se dadeau examene ca sa poti tine cartile de munca la firma.Acum ce se mai intampla?

Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 14:30, 2 Februarie 2011
Se aude ca pe viitor se va intampla asa, toate actele ar trebui sa fie stampilate si semnate de un inspector resurse umane, certificat ITM.
Dar acum de la auzite si pana la implinite...................e cale lunga.
Stampila cred ca puteti sa va faceti si cu diploma de la cursul facut.
Eu am intrebat chiar la ITM daca se mai pot obtine atestari, certificari sau cum le mai spune.
Raspunsul a fost ca ( cel putin momentan ) nu mai este nevoie pt. ca nu mai exista (incepanad cu 01.01.2011 carnete de munca ).
In alta ordine de idei, CIM, respectiv modificarea, incetarea lor, le intocmiti si le operati in REVISAL - pe proprie raspundere.
In viitor ( apropiat sau mai indepartat )...... nebanuite sunt caile viitoarei legislatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane b_aandreea b_aandreea Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca anagajez pe cineva pe un post de referent resurse umane dar inca nu a terminat cursul de inspector resurse umane, as ... (vezi toată discuția)
Examen itm pentru obtinerea stampilei. se mai sustine acest examen? gaby2012 gaby2012 Buna ziua, am facut un curs de inspector de resurse umane in 2007, insa nu am dat examen la itm pt obtinerea stampilei. Stie cineva daca se mai da acest ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca si posturi AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru am doua intrebari 1) Carnetele de munca vor mai trebui completate pe hartie sau vor fi in format electronic din 2011? Si trebuie urmat inca vreun curs la ... (vezi toată discuția)