avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare acordare grad
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare acordare grad

sunt bibliotecar.ultima data mi s-a acordat grad III la salariu in 2003.,in ultimii 3 ani am obtinut calificativul FB, in ceilalti ani nu s-a facut evaluarea postului. Care este modalitatea de trecere in gradul II, conform caror legi , articole, etc. De la angajator (primarie) se motiveaza ,,nu stiu cum se face transformarea postului, legal. Va rog sa ma luminati, ca la randul meu sa-i luminez pe cei in drept.
Va multumesc fffff mult.

Alte discuții în legătură

Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Vreau de la inceput sa va rog sa ma iertati daca o sa va plictisesc cu insiruirea datelor de mai jos dar sunt sigura ca mi s-a facut o nedreptate si ... (vezi toată discuția)
perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)