avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum imi vand masina ( nu e pe numele meu )
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum imi vand masina ( nu e pe numele meu )

Buna ziua,

Detin o masina inmatriculata pe numele socrului, care este momentan imobilizat la pat.
Care este procedura in situatia aceasta pentru a o putea vinde?In mod normal s-ar fi facut o procura cu ambii de fata la notar prin care ma imputernicea sa vand eu masina banuiesc...insa in conditiile de fata acest lucru nu este posibil.

Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 16:51, 2 Februarie 2011
Vorbiti cu un notar. In asemenea cazuri se deplaseaza notarul.
Pentru motive întemeiate notarul se poate deplasa la domiciliul persoanei care doreşte să încheie actul. Imobilizarea persoanei pe motiv de boală constituie un motiv temeinic dar există condiţia ca acea persoană să aibă discernământ. Este posibil să vi se ceară un certificat medico legal pentru şi mai multă siguranţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare Aioanei Gabriela Aioanei Gabriela In situatia in care o familie , sot si sotie, ambii proprietari ai unui apartament dobandit in timpul casatoriei vor sa il vanda dar sotia este paralizata si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune după tata și frate decedați: cumnata mea are dreptul la moștenire? Laurentiu Soare Laurentiu Soare Buna ziua. As dori sa dezbat succesiunea in urma mortii tatalui meu. Mama este in viata, iar fratele meu este decedat si nu a avut copii. Ma interesa daca ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alina5ram alina5ram Va rog sa ma ajuati cu niste sfaturi..In cazul in care beneficiarul unei pensii este imobilizat la pat si nu este in localitatea de domiciliu cine poate sa ... (vezi toată discuția)