avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier auto

ce apare in cazieru auto si cat timp ramane scris in el pentru ca mia cerut o firma la angajare eu am avut un accident acum un an si vreau sa stiu daca apare dar pot sal cer numai pe o anumita perioada de exemplu ultimu an
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
mutufast, utilizator
Cel mai recent răspuns: mutufast , utilizator 18:19, 2 Februarie 2011
cazierul auto este "vesnic", spre deosebire de cel judiciar nu exista reglementari privind stergerea evenimentelor rutiere din evidenta politiei. teoretic, veti fi "patat" toata viata.
daca nu va angajati pe postul de sofer nu va dezavantajeaza cu nimic ca in cazierul auto apare ca ati produs un accident sau ca ati avut alte incalcari ale codului rutier.
tocmai asta eproblema ca sofer ma angajez pot sal cer pe ultimu an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Cazier auto mutufast mutufast da se poate cere pe o anumita perioada sa zicem de exemplu ultimu an cazier auto mi sa cerut la angajare dar acum un an am avut accident si vreau sal cer sa ... (vezi toată discuția)
Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)