avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier auto

da se poate cere pe o anumita perioada sa zicem de exemplu ultimu an cazier auto mi sa cerut la angajare dar acum un an am avut accident si vreau sal cer sa zicem cu un an in urma
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
mutufast, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 18:56, 2 Februarie 2011
Din nefericire,cazierul nu se poate emite doar "pe fragnmente",cum ati dori dvs.
El trebuie sa cuprinda intreaga perioada.
In cazierul auto sunt individualizate toate sanctiunile contraventionale. Sigur nu va referiti la cazierul judiciar? De obicei acesta se cere la angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto mutufast mutufast ce apare in cazieru auto si cat timp ramane scris in el pentru ca mia cerut o firma la angajare eu am avut un accident acum un an si vreau sa stiu daca apare ... (vezi toată discuția)
Respinsa din cauza cazierului ContSters292353 ContSters292353 Am dat recent probe pentru angajare la o cofetarie am trcut probe dar la angajare mi sa cerut cazier am zis ca am anum antecedente si atunci am fost ... (vezi toată discuția)
O condamnare cu suspendare mai apare in cazier dupa ce a trecut? elmauss elmauss Buna ziua, as dori sa stiu daca o condamnare cu suspendare pentru accident auto mai apare in cazier. Pedeapsa a fost din 09/2007 pana in 09/2009? sau daca ... (vezi toată discuția)