Am dat examen pentru permis de conducere categoria B si la sala am scris pe anexa numele(doar numele)cu rosu.Am anuntat de aceasta neglijenta inainte de a se imparti chestionarele,am primit chestionar am facut 26 puncte si totusi nu s-a luat in considerare fiind declarat respins.Cum trebuia sa procedez?
Examenul de obtinere al permisului de conducere, se desfasoara dupa o anumita procedura care trebuie respectata. Faptul ca dvs, in dreptul rubricii privind identificarea persoanei, ati notat doar numele,prenumele in absenta celorlalte elemente specifice ( BI / CI - serie, numar, CNP) -determina nulitatea actului. Masura de respingere a dosarului, a fost una corecta. Mai multa atentie pe viitor.
Problema a fost ca eu am scris cu pix de culoare rosie doar numele si prenumele celelalte date le-am scris cu pix de culoare albastra trecand cu pixul albastru si peste nume.Nelamurirea mea este ca desi am anuntat in acel moment examinatorii nu am primit alta anexa si am fost lasat sa continui.Precizez ca raspunsurile si celelalte date au fost cu albastru si nu prezentau modificari sau stersaturi.