avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o nelamurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o nelamurire

Am dat examen pentru permis de conducere categoria B si la sala am scris pe anexa numele(doar numele)cu rosu.Am anuntat de aceasta neglijenta inainte de a se imparti chestionarele,am primit chestionar am facut 26 puncte si totusi nu s-a luat in considerare fiind declarat respins.Cum trebuia sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 01:41, 13 Martie 2009
Alexandru Radu Popescu a scris:

Ghinion, mult succes data viitoare

BAI NENE!!! ASTA SE NUMESTE ABUZ! NU GHINION. IN CE LEGE - CA D`AIA ESTI AVOCAT - SCRIE CA LA EXAMEN E (ERA) OBLIGATORIU SA SCRII NUMAI CU PIX MOV SAU NUMAI CU CREION COLORAT DE TIP SEAGUL PRODUS PA VAPORU` BIRUINTA CONDUS SI SCUFUNDAT - VANDUT - FU....TUT DE FRAIERU DE BASESCU??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce caractere de autenticitate trebuie sa aibe o scrisoare oficiala ? HQM HQM Am primit cu ceva timp in urma o scrisoare , de la Comisia Europeeana . Vreau sa stiu, ce caractere obligatorii trebuie sa contina, pt. a ... (vezi toată discuția)
Cabinet veterinar privat-inregistrare date personale la proprietarii de animale scarletgeo scarletgeo Avem colectate date personale(nume,prenume,cnp,serie/numar Ci/Bi,adresa)la aproximativ 2000 de proprietari de animale(fosti si prezenti)pe statia noastra de ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)