Am primit cu ceva timp in urma o scrisoare , de la Comisia Europeeana . Vreau sa stiu, ce caractere obligatorii trebuie sa contina, pt. a fi recunoscuta, ca nefiind falsificata ?
Sunt doua pagini tiparite pe imprimanta in culori, are nr. de iesire de inregistrare, dar pe ultima pagina, nu are numele si prenumele celui care a semnat-o, si ce functie are in cadrul acestei institutii. Decat o stampila dreptunghiulara , o semnatura langa ea indescifrabila, unde scrie departamentul de relatii cu publicul.
Pe prima pagina unde este emblema UE, dreptughi albastru cu stelute galbene, dar care nu reflecta lumina UV, similara la euro , biletele de banca. Plicul este autentic , cumparat din Belgia , pe care este tiparit deja emblema Postei Belgiene , dar nu exista stampila Postei Romane. Cat despre continut, este mai mult pe langa subiectul cerut de mine . Pana si cea mai prapadita primarie, pune nume prenume, pozitia ocupata si in cadrul carui departament lucreaza, fuctionarul care a scris-o.
Cum pot verifica in Ro , autenticitatea ei ?. Este venita fara confirmare de primire, m-am trezit cu ea in cutie, de parca a venit postasul din Belgia, si mi-a pus-o in cutie ! A mai avut cineva situati similare ?
D-na. avocat, posta belgiana nu are stampila, plicurile vin gata tiparite cu antetul/stampila postei din Imprimeria nationala. Cumperi plicul pt ce destinatie doresti. Nu exista nume prenume , si nici ce functie ocupa acea persoana. Stampila este cu tus mov inchis la culoare, si o semnatura peste stampila cu pix albastru.
Eu cred ca este un fals, pt. ca eu am scris cu confirmare de primire Consiliului UE, si-mi raspunde Comisia UE.
Am reclamat, m-am plans, de refuzul Procuraturi CA Buc. de a ancheta, un sef IPJ. Deci de nerespectare a CPP, in ceea ce priveste atributii si obligati ale procurorului de caz, in ancheta penala. Am scris inclusiv la Ministrul de justitie, care are in subordine toti procurorii din Ro, conf. Constitutiei , si mi-a raspuns pe langa subiect: nici un cuvant despre Ministerul public/Procuratura si/sau procuror.
Pe hartie sunt niste nr. de tel. /fax/E-mail. din Bruselles. Am sunat mi-a raspuns un domn, si in timp ce vorbea cu mine, m-a intrebat daca vreau sa vorbesc romana. A fost foarte suparat pt. ca am spus nu. In timp ce-i explicam speza in cateva cuvinte, m-a intrerupt si a spus ca numai pt. cazuri/dosare/spete politice se ocupa Comisia UE.
Va dati seama ce prostii spunea aceasta persoana . Eu cred ca apelul a fost deviat si a raspuns oameni din cadrul Procuraturii. La a doua tentativa de tel , nu a mai raspuns decat robotul , care cerea sa las mesaj. Am inchis si am sunat in Buc . la o agentie guvernamentala, ce reprezenta Comisia UE, si a spus ca toate documentele ce vin din Bruselles , trebuie sa aibe numele celui care a scris-o, semnatura lui, functia ocupata in cadrul departamentului, respectiv relatii cu publicul, si nu exista stampila.
A zis ca nu nu ma poate ajuta , decat sa sun eu la Bruselles. ori sa iau avionul si sa merg personal acolo , sa verific autenticitatea scrisorii.
Eu cred ca este un fals grosolan, fabricat de Procuratura .
Nu mai stau sa-mi pierd timpul, ma gandeam ca a mai primit careva hartii de genul acesta. Hartia e de circa un an jumate, 2015. Am rezolvat in parte cu ei , procuratura. a clasat /ingropat/musamalizat dosarele si mi-au dat drepturile confiscate. Va dati seama, plicuri din Europa de vest, de la institutii publice guvernamentale , care nu au stampila de Posta Romana !
Toate hartiile ce vin de la Bruselles , trebuie sa contina elemente de securitate, cea primita de mine nu are nimic, o poate face oricine cu un calculator si o imprimanta in culori. La cate hartii /documente oficiale falsificate am vazut in Ro , nu mai ma mira nimic. Este tara tuturor posibilitatilor.