avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

trebuie sa intocmesc formalitatile de succesiune dupa decesul tatalui meu.
intabularea apartamentului parintilor mei si trecerea lui la cadastru se face inainte sau dupa succesiune?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:42, 2 Februarie 2011
Succesiunea se poate face fara intabularea anterioara a apartamentului. O puteti face dupa aceea, daca doriti.
Daca doriti sa vindeti este obligatoriu ca apartamentul sa fie intabulat.
daca la acest moment apartamentul nu este intabulat nu aveti cum sa o faceti fara ca succesiunea sa fie dezbatuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Succesiune laurabalan45 laurabalan45 parinti mei au murit tata in urma cu 18 ani mama in urma cu o luna acum vreau sa dezbat succesiunea eu cu fratele meu am facut o intelegere ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)