avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune morale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune morale

in cazul unui accident rutier,soldat cu decesul unei persoane cine e responsabil de daunele morale si materiale : asiguratorul,inculpatul sau ambii ?
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 20:41, 4 Februarie 2011
a-ti spus "cel putin 2.500.000 eur " aceasta este limita inferioara ? deci se discuta de aici in sus ?
Pentru ca tot aveti si timp, si internet, mai bine cautati singur actul normativ de care va vorbeam, este mult de discutat despre asta.
Eu v-am spus legea si articolul, restul, va descurcati.
va multumesc
Asiguratorul RCA achita toate daunele materiale si morale produse din accident dar vina pt decesul produs o suportati dv in functie de mai multi factori. Angajati-va un avocat bun care sa va apere sub toate aspectele in instanta.
Limitele impuse prin normele anuale ale Ordinelor CSA stabilesc plafoanele minime sub care societatile de asigurare nu pot cobori maximele de despagubire.
Este eronat a se interpreta ca valorile respective sint de fapt limitele minime de indemnizare.

Insurance Law Office

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plateste asiguratorul? wiktor_i wiktor_i In urma unui accident cu vatamari corporale am fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la plata unor despagubiri materiale si morale substantiale.In ... (vezi toată discuția)
Despagubiri de la rca pt vatamari corporale goleasca goleasca Buna ziua, Vreau sa va intreb daca pot sa primesc despagubiri de la RCA , pentru vatamare corporala,.Daca da, care este cuantumul despagubirilor pe care pot ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - decedat Rus Dana Rus Dana Sotul meu a avut un accident grav in urma caruia un om a decedat. Masina lui a fost in regula insa a decedatului avea nr. false si nu era nici inregistrata. ... (vezi toată discuția)