avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONFLICT DE MUNCA? Sunt sofer si prestez munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONFLICT DE MUNCA? Sunt sofer si prestez munca necalificata

Lucrez la o firma de constructii ca sofer profesionist din oct. 2010.
La interviu mi s-a promis mai multe lucruri printre care si faptul ca pe perioada de iarna au de munca (au contracte de deszapezire etc.),ca acum sa-mi spuna ca nu au ce sa-mi dea de munca si m-au trimis la atelierul de sudura unde prestez munca necalificata(carat de bucati de metal foarte grele etc.)
La salariu nu au umblat dar daca nu sofez imi ies din mina ceea ce nu vreau.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:25, 2 Februarie 2011
Potrivit contractului individual de munca ,ca ce sunteti angajat?Care sunt atributiile dvs.potrivit fisei postului?
Nu va faceti griji ca nu va " iesiti din mana" cu sofatul, doar sunteti sofer profesionist, sau nu?
Sigur ca angajatorii pot fi neseriosi si una promit si alta fac. In functie de ce va doriti putei sa emiteti pretentii cu riscul de a ramane fara loc de munca, sa demisionati si sa gasiti alt angajator mai serios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fișa postului nesemnată, pagubă rezultată din exercitarea muncii. poate fi tras la răspundere angajatul în aceste condiții? Klara77 Klara77 Buna ziua , am sa incerc o prezentare cat se poate pe scurt , dar si cuprinzatoare cu speranta ca imi veti da sfaturi potrivite situatiei in care ma aflu ... (vezi toată discuția)
Onoare si reputatie DraghiciIulian DraghiciIulian Buna ziua , deocamdata sunt angajat , dar am avut probleme cu fostul loc de munca si va rog sa imi spuneti daca ceea ce mi-s-a intamplat poate fii privit ... (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)