avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS

Buna,
Am si eu o intrebare,cumnatul meu are 49 de ani si nu este angajat nicaieri de vreo 15 ani si in concluzie nu a platit la CAS .Are domiciliul in Baia Mare dar el locuieieste la tara in jud Salaj.
Acum este ff bonav,in sensul ca nu poate sta pe picioare.
Intrebarea mea este daca se suna la 112 sa-l duca la urgenta o sa-l primeasca ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 12:02, 3 Februarie 2011
buna.
ai primit un raspuns legat de problema care o ai?
prietenul meu are nevoie de o operatie si nu este asigurat. si nu stiu cum putem rezolva situatia in cel mai scurt timp sa se poata opera.
multumesc.
Luati legatura urgent cu Casa de Asigurari de Sanatate sa va spuna cum sa procedati pentru a fi asigurat.
Orice apel la 112 pentru situatii medicale constituie urgente si sunt gratuite pentru pacienti.Aceste costuri se suporta din Fondul de sanatate FNUASS.Pentru a beneficia de alte servicii medicale ce nu constituie urgente se incheie un contract cu casa de asigurari, se plateste o contributie pentru a dobandi calitatea de asigurat.
Vizitati siteul:
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Crissa C, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatie in strainatate batrix batrix Buna ziua Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru urmatorul caz . Am 40 de ani si din vara, am tot simtit ca obosesc la orice fleac, ca nu am chef de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neluat in seama de angajator allmarcos allmarcos Buna ziua. As dorii daca se poate sa-mi expice cineva ce as putea sa fac in cazul in care nu mi s-a primit concediul medical dupa o operatie la firma unde ... (vezi toată discuția)
Cancer - neplata concediului medical meryiob meryiob Buna ziua. In urma cu doi ani am fost diagnosticata cu cancer de col stadiul II B, am urmat tratamentele de chimioterapie,radioterapie,branhiterapie si ... (vezi toată discuția)