Doresc sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Sora mea este cadru didactic necalificat cu studii superioare de lunga durata. A terminat limbi straine dar preda muzica,norma intreaga. De curand a aflat ca este insarcinata si s-a dus sa intrebe la secretariat cand poate intra in concediu prenatal dat fiind ca o sa nasca in august. De aici incepe marea problema. Secretara i-a spus ca nu va putea primii indemnizatie pentru k contractul de munca i se incheie la data de 17 iunie avand in vedere ca decizia data de la Inspectorat este de la data de 1 septembrie-31 august. A facut o greseala fatala si acum nu mai stie cum sa o scoata la capat. Sora mea a pierdut si bani la salariu, si vechime si este pe cale sa piarda si indemnizatia de ingrijire copil. Secretara nu doreste sa rezolve greseala pe care a facut-o. Acum intrebarea mea este unde sa se adreseze ea si unde sa gaseasca o rezolvare sigura? Va multumesc!
Concediul prenatal si post natal are o durata de 63 zile fiecare si pot fi cumulate. Trebuie lasate totusi 42 de zile pentru a fi efectuate dupa nastere. Asa ca poate intra in concediu de maternitate inainte de data de 17 iunie (cand contractul va inceta de drept) si va beneficia de CIC daca se va acumula 12 luni lucrate (sau in CM) inainte de data nasterii.