avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt in divort de sotul meu.Avem o locuinta cumparata dupa ce ne-am casatorit.Suntem despartiti in fapt,sotul parasind domiciliul comun-adica casa mamei.A plecat cu toate actele si cheile de la apartamentul pe care l-am cumparat.Locuieste in alt imobil cu chirie si a inchiriat apartamentul nostru.El incaseaza toata chiria,el plateste rata la apartament.La partaj,ratele platite in perioada de cand n-am mai fost impreuna vor fi considerate ca platite doar de el,avand in vedere ca el plateste ratele si din chiria incasata pt acel imobil.Are el dreptul sa se foloseasca de toata chiria ,avand in vedere ca si eu sunt proprietar ca sii el?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:00, 2 Februarie 2011
Sfatul meu este sa va angajati un avocat ... partajul dumneavoastra e un pic mai complicat si cred ca aveti nevoie de o aparare calificata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt data afara din locuinta proprie de catre sot, care ... M Ana M Ana Daca sunt data afara din locuinta proprie de catre sot, care este bun comun, dobandit in timpul casatoriei, ce lege incalca acesta? (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate al sotiei vasile avornicesei vasile avornicesei buna ziua.intrebarea mea este daca pot obtine dreptul exclusiv de proprietate al unui imobil.am fost casatorit 10 ani cu sotia mea.si suntem divortati de 16 ... (vezi toată discuția)
Chiriasi in imobil aflat in partaj mady13 mady13 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum cativa ani am divortat. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament, acesta find pe numele ... (vezi toată discuția)