avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domeniu secundar de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domeniu secundar de activitate

Buna ziua. Am o intrebare. Ce trebuie sa fac pentru a avea un domeniu de activitate secundar? Si daca stie cineva codul caen pentru activitatea de service pentru computere. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cvm , utilizator 10:28, 23 Aprilie 2008
Banuiesc ca vorbiti de o societate comerciala. In acest caz, adunarea generala a asociatilor/actionarilor, dupa caz, adopta o hotarare prin care se decide suplimentarea obiectului de activitate secundar al societatii cu activitatea dorita. In cazul dvs, "activitatea de service pentru computere" s-ar incadra la cod CAEN 9511"Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice".

Hotararea AGA se depune la registrul comertului si se urmeaza procedura prevazuta pe site-ul ORC (www.onrc.ro - formalitati) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - srl-d BiancaFlorea BiancaFlorea Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma care va avea ca domeniu de activitate: mentenanta calculatoare( reparare calculatoare, intretinere retele si ... (vezi toată discuția)
Cod caen Adii Adii Care este codul CAEN pentru un atelier de service in electronica. (vezi toată discuția)
Caen_comert ocazional claudia_d claudia_d [b]Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns competent: o firma de servicii it care face ocazional si comert (ia anumite componente/calc dintr-un loc ... (vezi toată discuția)