avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dribling BANCAR !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dribling BANCAR !

Familie 1 copil studenta, a doua factultate ultimul an.
Parintii obtin inprumuturi la banci, normal pentru intretinerea copilului.
Tatal si mama, salar mare pe CM trei luni, perioada cu buletinu etc, fara a gira cu ceva.
Apartamentul e pe numele fetei si tot ce au.
In momentul de fata sunt someri.

E BUN TITLUL?......Dribling BANCAR
Se mai poate recupera ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 3 Februarie 2011
Chiar daca momentan,o eventuala executare silita nu ar da roade,consider ca in viitor pot fi executati silit.
Va rog argumentati.
pekka a scris:

Va rog argumentati.

Driblingul, pe care il numiti dvs, poate sa nu mai produca efecte juridice asupra debitorilor rau platnici, numai in cazul in care, pana la momentul la care a intervenit prescriptia extinctiva, banca nu a cesionat creanta sa unei societati de recuperare. Asadar, bucuria dvs va fi deplina, numai atunci cand, de la ultima rata de credit din scadentarele respectivelor contracte de credit neplatite la termenele convenite, vor fi trecut minim 3 ani. :D
Presupun ca respectivii nu isi vor asigura existenta,in viitorul apropiat tot din ajutorul de somaj...In alta ordine de idei,in ce situatie propietarul apartamentului este fiica lor?Prin contract de vanzare cumparare,donatie,etc?
contract de vinzare cumparare, normal apartamentul ne fiind grevat de sarcini!
acte la notar.

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor a-a-a a-a-a sunt fidejusor la un credit contractat de firma la care sotul este administrator si asociat. Firma a inceput procedura de faliment, urmeaza executarea silita. ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca - proprire pe salariu DanaSandu DanaSandu Buna ziua! Problema mea este in felul urmator, am un credit de nevoi personale la o banca A( dar nu credit ipotecar) si un card de credit la o alta banca B. ... (vezi toată discuția)