sunt fidejusor la un credit contractat de firma la care sotul este administrator si asociat. Firma a inceput procedura de faliment, urmeaza executarea silita. Creditul a fost garantat cu 2 ipoteci care nu acopera creditul+dobanzile acumulate.
Dupa semnarea contractului de fidejusiune am divortat, avem ca bun comun o casa cumparata prin credit cu ipoteca, in derulare. Sotul meu este de acord sa-mi cedeze casa.
Poate banca sa-si recupereze din creante prin vanzarea acestui imobil, in prezent ipotecat? Ar fi o solutie vanzarea catre parinti? salariul meu poate fi grevat?
Executare fidejusor
TudorHR
Buna ziua,
Am contractat un credit pe firma (SRL) si am girat cu un bun care este in patrimoniul personal (pe persoana fizica), la acest credit am semnat si ... (vezi toată discuția)
Fidejusor bancar
radin
buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron
eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Executare silita
RobertZoicas
Buna ziua.
S-a incheiat un contract de credit intre BCR si societatea mea comerciala (asociat unic), la care s-au intocmit si contracte si de fidejusiune atat ... (vezi toată discuția)