avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz plata factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz plata factura telefonie mobila

Am un prieten care si a facut abonament csm, a avut o factura de 200ron si nu a platit-o acum ii vine o somatie de la o firma de avocatura precum ca tre sa plateasca factura altfel il va da in judecata!omul nu detine bunuri, nu are venit legal poate sa ii faca ceva?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
tig33r, utilizator
Cel mai recent răspuns: tig33r , utilizator 03:06, 14 Februarie 2011
deocamdata nu au ce sa-i faca. ar trebui totusi sa plateasca datoria, candva se va angaja si datoria va fi muuult mai mare. nu e obligatoriu ca firma sa lase datoria sa se prescrie
o intrebare............... daca sa zicem ,,hartiile de la eos romania firmele de recuperare nu au ajuns la mine" si eu platesc ultima factura emisa de catre firma de telefonie, mi se mai pot pune penalitatile de la eos?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare sau recuperatori jacuzzi jacuzzi Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/ Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)
Factura orange MaximB MaximB As dori de se poate un sfat in legatura cu ce trebuie sa faca o persoana simpla cand contractul a fost incheiat prin 2003-2004 (aceeasi problema la moda - un ... (vezi toată discuția)