avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract firma telefonie +internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract firma telefonie +internet

O persoana, face un contract cu o firma de distributie de telefonie si internet, persoana avand mutatie pe adresa respectiva, dar nefiind proprietar al casei.Pana la expirarea contractului persoana se muta in alt oras unde nu exista aceasta firma.Incearca sa rezilieze contractul dar nu reuseste. Proprietarului ii tot vin facturi de plata de la firma.Ce se poate face in aceasta situatie.Cum se poate anula contractul?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 12:19, 3 Februarie 2011
Notificati societatea respectiva prin care ii anuntati ca doriti rezilierea contractului.

Puteti face referire si la legea 161/2010 pentru modificarea legii 193/2000

"In anexa la legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea i, nr. 305 din 18 aprilie 2008, la punctul (1), litera j) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"j) restrang sau anuleaza dreptul consumatorului de a denunta sau de a rezilia unilateral contractul, in cazurile in care:
comerciantul a modificat unilateral clauzele prevazute la lit. e);
comerciantul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale;
comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe in cazul denuntarii unilaterale;".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet drm24 drm24 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze ca va deranjez cu un subiect arhicunoscut si dezbatut pe forum dar as vrea un raspuns mai de actualitate. Asadar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)