avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renuntare abonament telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renuntare abonament telefonie

Am un abonament pe care-l folosesc de 3 ani. Titularul contractului este plecat din tara si nu sunt semne ca ar veni inapoi. Cum pot renunta la abonament sau sa-l trec pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ankam , utilizator 12:39, 9 Februarie 2011
Numai titularul contractului poate renunta.Sa va trimita o procura speciala prin care va da dreptul sa faceti dumneavoastra cereri in numele lui privitor la acest lucru.
valabil si in cazul in care preluati abonamentul
numai titularul abonamentului poate sa renunte la abonament.
gi_jane2 a scris:

valabil si in cazul in care preluati abonamentul


problema este ca nici o firma de telefonie, nu mai prelungeste contractul legal, adica cu un act aditional la contractul de baza, ci prelungesc automat fiecare contract, vrei nu vrei ...
nu exista nici o baza juridica in acest sens, asa ca daca nu avem acte, nu avem contract.

de ce este asa ? simplu, ptr. ca firmele de telefonie, fac evaziune cum doresc, atata timp cat nu le trage nimeni la raspundere.

nu va mai lasati "aburiti" de firmele de telefonie.=D>
Verificati daca contractul este in derulare .Daca da, atunci va poate pune sa platiti despagubiri daca renuntati unilateral inainte de data la care expira contractul.

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila aselajusto aselajusto buna ziua in data de 7 august a expirat contractul la abonamentul de telefonie mobila, am depus doua cereri oline la ei pt schimbarea de pe abonament pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)