avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

abonament telefonie mobila

buna ziua in data de 7 august a expirat contractul la abonamentul de telefonie mobila, am depus doua cereri oline la ei pt schimbarea de pe abonament pe cartela , in data de 21 ma sunat de la orange dar a raspuns colegul pt ca eu sunt sofer , si a vorbit cu cei de la [editat de admin] ca si cum as fi fost eu . rezulta ca ei mi-au prelungit cotractul cu inca 2 ani, am dat tel seara si le-am spus ce sa intamplat, ei zic ca contractul nu se poate rezilia pt ca sa facut prelungire cu acordul titularului dar nu au cerut nici un cod numeric personal sau seria de buletin pt indentificare? ce pot face ca eu nu mai doresc abonament? bine ca nu mi facut abonament de 30 euro ce ma faceam
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: aselajusto , utilizator 13:32, 23 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)