avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... dator la finante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

dator la finante

am p.f.a si am datorie la finante de 13000,am primit o recomandata sa ma prezint la finante cu chitanta care confirma plata acestei sume.nu am bani sa platesc ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 12:24, 3 Februarie 2011
Pina la urma tot trebuie sa te duci la ei ...
Du-te sa vezi de unde vine aceasta datorie si incearca sa vorbesti cu ei sa o esaloneze cumva. Explica-le ca nu ai aceasta suma, desi doresti sa o platesti (vorba vine!) si sa te inteleaga.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am platit impozite pe salarii si profit de 6 luni Traveler Traveler Va salut pe toti si va cer o parere din propria experienta. Ce se intampla cand nu poti plati impozitele pe salarii si profit de circa 6 luni? Se prescriu ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la sc nebancara redialboss redialboss buna dimineata am facut un imprumut de la [EDITAT] de 1500 ron , in acel moment aveam un ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa marian20 marian20 Am platit Contributia la sanatate in mai, din iulie am devenit PFA, cum inregistrez plata contributiei in contabilitate? scriu plata totala ce trebuia facuta ... (vezi toată discuția)