avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... dator la finante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

dator la finante

am p.f.a si am datorie la finante de 13000,am primit o recomandata sa ma prezint la finante cu chitanta care confirma plata acestei sume.nu am bani sa platesc ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 12:24, 3 Februarie 2011
Pina la urma tot trebuie sa te duci la ei ...
Du-te sa vezi de unde vine aceasta datorie si incearca sa vorbesti cu ei sa o esaloneze cumva. Explica-le ca nu ai aceasta suma, desi doresti sa o platesti (vorba vine!) si sa te inteleaga.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am platit impozite pe salarii si profit de 6 luni Traveler Traveler Va salut pe toti si va cer o parere din propria experienta. Ce se intampla cand nu poti plati impozitele pe salarii si profit de circa 6 luni? Se prescriu ... (vezi toată discuția)
Plata restanta intretinere clau_dia2001 clau_dia2001 Buna ziua, Intrebare: Am un restantier in bloc (deja are proces de executare silita intentat), care a inceput sa-si plateasca darile, dar refuza categoric ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la sc nebancara redialboss redialboss buna dimineata am facut un imprumut de la [EDITAT] de 1500 ron , in acel moment aveam un ... (vezi toată discuția)