avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu Colaboratorul!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu Colaboratorul!

In vara am semnat un contract de colaborare cu o firma de facut bijuterii la domiciliu. prima luna a decurs normal, am cumparat un pachet, mi-au trimis materialele, le-am asamblat, trimis inapoi, m-au platit si urma sa imi comand urmatorul pachet. l-am comandat numai ca acesta n-a mai ajuns. I-am tot sunat, la inceput raspundeau si isi cereau scuze pentru intarziere si promiteau ca in 3 -4 zile pachetul va fi la mine. Nu a ajuns nici pana in prezent pachetul. I-am tot sunat dar nu au raspuns, le-am trimis mailuri si nu au raspuns. Le-am cerut banii inapoi, evident nu au raspuns. Ce pot sa fac in privinta asta? Repet, am un contract semnat cu ei din care am un exemplar si eu acasa. plus extrasele de cont de la banca la care am facut platile catre ei.
Cel mai recent răspuns: Tania00 , utilizator 12:38, 3 Februarie 2011
Pentru inceput fie ii notificati,poate isi revizuiesc comportamentul sau ii convocati la o conciliere.Dk nu ii actionati in judecata.
daca nu mi-au raspuns la zecile de telefoane pe care le-am dat de pe diferite numere, sau la mailuri, credeti ca mai am cum sa ajung la o conciliere cu dansii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)
Clientul nu recunoaste soldul din scrisoarea de chemare la conciliere alinagava alinagava Anul trecut, firma pentru care lucrez, a prestat niste servicii catre o societate comerciala. Pe la mijlocul anului am inceput sa avem probleme cu incasarea ... (vezi toată discuția)
Probleme retur cu produs cumparat on-line de la vivre Lilica Enache Lilica Enache Va expun pe scurt problema. In 5 Ianuarie anul acesta am facut comanda la Vivre de un produs, pe care l-am si achitat on-line. Produsul a ajuns in data de 8 ... (vezi toată discuția)