avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am revenit!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am revenit!

Va rog sa ma iertati dar nu am dorit sa stiu cand poate intra sora mea in concediu prenatal ci la cine sa solicite ajutor daca secretara scolii care i-a completat gresit actele la inceputul anului scolar putand pierde acum ajutorul de crestere copil, o afecteaza si la vechime,nu ar beneficia nici de somaj si pe un semestru a avut salariu cu un milion mai putin. Aceasta secretara nu doreste sa-i corecteze in cartea de munca fiinda stie ca ar trebui sa o despagubeasca din buzunar cu banii pe care i i-a retinut dat fiind ca a trecut-o cu studii medii,ea avand acte doveditoare care arata faptul ca are studii superioare. Va rog sa-mi spuneti unde ar trebui sa caute ajutor. Timpul trece si nu stie la cine sa apeleze.Poate la directorul scolii? La inspectoratul scolar?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Absolvent studii superioare ladyx342000 ladyx342000 Urmeaza sa termin facultatea de psihologie. Sunt incadrata ca ajutor analist programator intr-o scoala (studii medii)....Doresc sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! oana_eremia23 oana_eremia23 Doresc sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Sora mea este cadru didactic necalificat cu studii superioare de lunga durata. A terminat limbi straine dar preda ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului conform studiilor de licenta absolvite. simona_dumitrascu simona_dumitrascu Buna ziua! In prezent sunt laborant informatica I cu studii medii in cadrul unui liceu. In vara anului 2008, am absolvit studiile de licenta de 3 ani a ... (vezi toată discuția)