avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura notariala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura notariala

Buna
Am si eu o nelamurire..Sunt in australia si doresc sa trimit copilul de 6 ani in vacanta la bunica in romania. Sunt divortat si copilul mi-a fost incredintat mie iar intrebarea mea este ........Banuiesc ca poate intra in romania daca este si cetatean roman dar problema este cum fac ca bunica sa mil puna pe avion inapoi calatorind singur. Sa dau o procura bunici? Dar unde sau cum a-si putea face asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Scorpionul , utilizator 15:40, 3 Februarie 2011
Serios!!!!! Asta insemna ca nu se mai poate reintoarce?? Chiar daca dau declaratie/procura buncii ca sa il poata pune pe avion cu o insotitoare de la compania x.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de plecarea unui minor in strainatate mitzilina mitzilina buna,sunt ioana si am 14 ani jumate la anul vreau sa plec cateva zile la bruxelles(spectator la un concurs de gimnastica) si nu stiu daca pot parintii mei sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea romaniei de catre un minor neinsotit ally_badboy ally_badboy buna, as vrea sa stiu ce acte sunt nencesare pentru a putea un copil de 16 ani parasi romania neinsotit. Suntem stabiliti in Italia iar in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Minor de 14 ani pleaca neinsotit in ue omisomis omisomis Care este procedura pe care trebuie sa o indeplinesc astfel incat copilul meu, minor 14 ani impliniti (pasaport individual valabil), sa poata pleca pentru o ... (vezi toată discuția)