buna,sora mea este in italia,ar vrea sa vina in vara acasa cu copii unu dintre ei este nascut in italia ambii parinti romani-(din cate stiu nu are pasaport,anul vara trecuta a venit in tara doar cu certificatul de nastere)iar fetita (dintr-o casatorie anterioara)are pasaport si a plecat din tara cu pasaport si sentinta de divort definitiva.
deci intrebarea mea este:cum pot vizita tara??sau ce au nevoie ca sa intre in tara????va multumesc anticipat
Intrarea cetatenilor Uniunii Europene pe teritoriul Romaniei este permisa prin toate punctele de trecere a frontierei de stat deschise traficului de persoane, cu conditia prezentarii documentului national de identitate, a pasaportului sau a unui document eliberat in conditiile Ordonantei Guvernului nr. 102 din 14 iulie 2005 pentru cetatenii Uniunii Europene, valabil, fara a se aplica stampila de intrare de catre Politia de Frontiera in oricare dintre aceste documente.
Pașaport expirat
adli
Bună ziua. În curând vreau sa vin cu copil meu în tara ( din Spania în România ) cu autocarul. Acesta este minor și are pașaportul expirat și este ... (vezi toată discuția)