avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pasaport compromis..
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pasaport compromis..

In urma cu 2 ani am beneficiat de un program Work&Study in Grecia. Termenul de sedere a fost depasit cu 3-4 saptamani, fapt consemnat in pasaport. Urmeaza sa parasesc tara si sa ma indrept spre Suedia. In tranzitia Romana-Suedia exista probabilitatea sa nu fiu admis in vreo tara europeana in baza consemnului din pasaport care nu este intr-o lb de circulatie europeana, dimpotriva in greaca? Va rog sa raspundeti a.s.a.p.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 11 Iulie 2008
Iesirea de pe teritoriul Romaniei este permisa prin toate punctele de trecere a frontierei de stat deschise traficului de persoane, cu conditia prezentarii cartii de identitate sau a pasaportului valabil, fara a se aplica stampila de iesire de catre Politia de Frontiera in oricare dintre aceste documente.

In unele dintre statele membre UE, se permite intrarea pe teritoriile lor pe baza cartii de identitate. Suedia face parte din aceste state.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie peste limita legala, amenda administrativa-pasaport compromis Professional_Sream Professional_Sream Buna ziua. In urma cu 6 luni am fost depistat de catre o patrula de politie ce mi-a recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In urma acest ... (vezi toată discuția)
Deplasare peste granita cu minor ContSters100701 ContSters100701 Buna ziua. Voi calatori cu un minor in varsta de 14 ani peste granita, intr o tara membra UE. Am acordul celuilalt parinte. Intrebarea mea este, daca ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara alexmada alexmada buna,sora mea este in italia,ar vrea sa vina in vara acasa cu copii unu dintre ei este nascut in italia ambii parinti romani-(din cate stiu nu are ... (vezi toată discuția)