avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inadmisibilitate ordonanta presedintiala in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inadmisibilitate ordonanta presedintiala in cazul neplatii concediului medical

De ce ce este inadmisibila, o cerere pe Ordonanta de Urgenta(pe codul muncii),... privind neplata indemnzitatiei de concediiu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 5 Mai 2008
Deoarece aveti la dispozitie contractul Dvs. de munca ca baza legala, nu Codul Muncii...
marianna a scris:

De ce ce este inadmisibila, o cerere pe Ordonanta de Urgenta (pe codul muncii),... privind neplata indemnzitatiei de concediiu medical?

Litigiile care au ca obiect modul de calcul şi de plată a indemnizaţiilor prevăzute de OUG nr.158/2005 (art.52) sunt solutionate de către instanţele judecătoreşti competente, potrivit jurisdicţiei asigurărilor sociale.

Si nu vi se pare,.o speta NOUA?
De ce nu dati mai multe amanunte despre aceasta cerere - parti, obiect ? :hm:
asadar

sint in concediu medical incepind cu 01.11.2007 si pina la 31.03 . 2008

Nu mi s-a platit nimic din concediiul medical pe aceasta prioada.

Nu eram indreptatitatita de a cere prin Ordonanta Pres,..plata CM?

Alte discuții în legătură

Poate fi modificata o cerere de drept comun in ordonanta presedintiala? kik101 kik101 Am introdus o actiune pe fond in vederea suplinirii consimtamantului paratului pentru a calatori cu minorul in strainatate in luna septembrie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala intr-un conflict de munca bukinst bukinst In cazul unui conflict de munca privind desfacerea contractului de munca, prin pensionare, salariatul a formulat o actiune in instanta pe fond si o cerere de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita in regim de urgenta? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Sora mea este executata silit intr-un contract de credit in care este girant. A formulat contestatie la executare silita pe anumite considerente, ... (vezi toată discuția)