avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inadmisibilitate ordonanta presedintiala in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inadmisibilitate ordonanta presedintiala in cazul neplatii concediului medical

De ce ce este inadmisibila, o cerere pe Ordonanta de Urgenta(pe codul muncii),... privind neplata indemnzitatiei de concediiu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 5 Mai 2008
:offtopic:
Andreea, doamnei i s-a dat deja raspunsul la problema expusa, iar titlul i l-am schimbat eu ... banuiesc ca va reveni pe forum in alta zi ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi modificata o cerere de drept comun in ordonanta presedintiala? kik101 kik101 Am introdus o actiune pe fond in vederea suplinirii consimtamantului paratului pentru a calatori cu minorul in strainatate in luna septembrie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala intr-un conflict de munca bukinst bukinst In cazul unui conflict de munca privind desfacerea contractului de munca, prin pensionare, salariatul a formulat o actiune in instanta pe fond si o cerere de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala evacuare Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu As dori sprijin(si multumesc anticipat) pentru a vedea ce se poate face in urmatoare situatie: O familie a locuit intr-un imobil inchiriat de la Rial. ... (vezi toată discuția)