avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara 100 ron
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara 100 ron

Divortata in 2007,pensia acordata minorului este 100 ron,deoarece a declarat ca nu are venituri.Lucreaza cu contract de munca intr-o alta tara si are in Romania un apartament cu 3 camere inchiriat.Exista posibilitatea unei majorari a pensiei alimentare.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:22, 3 Februarie 2011
Aveti 2 variante in functie de situatia efectiva:
1.-puteti solicita majorarea pensiei de intretinere stabilite prin hotararea de divort, in functie de venitul minim pe economie actual,
2-daca fostul sot lucreaza cu forme legale, puteti solicita stabilirea unei pensii in raport de veniturile pe care le realizeaza, caz in care va trebui sa indicati instantei angajatorul si sediul acestuia pentru comunicarea veniturilor pe care acesta le realizeaza in tara respectiva.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara kirilis kirilis Buna ziua,in urma divortului de sotia mea,minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie.din anul 2009 fosta mea sotie a lucrat ca model de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara Gabriela Cristina D Gabriela Cristina D Buna seara! Sunt divortata de 4 ani si,desi fostul sot a fost promovat si i s-a marit salariul, nu am facut nici un demers pana acum pentru majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara Alla71 Alla71 Fostul meu sot pana de curand nu a avut un loc de munca,si asta dureaza de aproximativ 3 ani,in acest timp nu a platit nici un ban pentru cresterea ... (vezi toată discuția)