avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte/procedura recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte/procedura recurs

Trebuie sa introduc recurs dupa un apel respins din cauza lipsei partilor.
pot cere rejudecarea apelului pe motiv ca nu am primit citatie?
As vrea sa stiu daca mai trebuie taxe, timbre, procedura in general.
In cate exemplare depun cererea si inscrisurile?
Daca introduc inscrisuri suplimentare trebuie sa fac si cerere de aprobare a introducerii lor la dosar? In cate ex?
E proces civil, un sechestru neintemeiat pe apartament
(sechestrul e din cauza unei delapidari a fiului meu major, dependent de stupefiante dar care nu e coproprietar, are doar adresa din buletin la mine)

Pot cere sa se judece in lipsa?

La apel am actionat gresit impotriva Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara care nu are calitate procesuala pasiva.
Pot cere acum la recurs doar radierea sechestrului si sa nu mai fie nici o parte intimata?

Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 13:03, 6 Februarie 2011
Da se plateste 50 procente de la taxa initiala ,tb jud.se poate cere judecarea in lipsa ,la acte noi se fac cate o copie pt pariti plus o copie pt instanta.Neavand cunostinte de drept nu v-as recomanda solutia judecarii fara a avea un avocat.
Cauza nu este simpla .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru apartament doru anghel doru anghel In urma unei delapidari (14.000Lei) facuta de fiul meu dependent de stupefiante la firma X unde a lucrat, [b]mi s-a instituit sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Cine returneaza cheltuieli de judecata atunci cind culpa procesuala apartine judecatorului? eugen82 eugen82 Intr-un proces la fond judecatorul se pronunta asupra fondului dar cu vicii de procedura; cererea reclamantului este respinsa ca neintemeiata. Reclamantul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)