avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despagubiri pt. D.C.M. abuziv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despagubiri pt. D.C.M. abuziv

Mi s-a desfacut C.I.M.abuziv si in urma procesului pe care l-am deschis angajatorului am cistigat . Deoarece decizia a fost abuziv luata si in urma acesteia , pe parcursul cit am fost concediat ,eu si familia mea am avut de suferit pecuniar si moral,dar si din pct. de vd. al sanatatii, as vrea sa stiu care sint caile de atac impotriva celui responsabil . Doresc sa cer despagubiri morale pt. tot raul indurat in toate lunile cit am fost concediat .Il pot chema in instanta civil sau penal ? Ce cala sa urmez ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:18, 3 Februarie 2011
va sugerez sa deschideti actiune pe drept civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa știu și eu dacă pot sa deschid acțiune ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună ziua, as dori sa știu și eu ,pot sa deschid acțiune civila împotrivă unei persoane care a depus o plângere la parchet împotrivă mea pentru ... (vezi toată discuția)
Daune vatamare corporala CMirela CMirela Buna ziua, In urma unui accident rutier (eram pe trecerea de pietoni) m-am ales cu o ruptura partiala de menisc (pentru care am facut o meniscectomie) si o ... (vezi toată discuția)
Modificare cuantum despag morale in recurs dumitru2000 dumitru2000 considerati ca se poate mari cuantumul despagubirilor morale in recurs ? cf. art. 132 al. 2 pct 2 marirea cuantumului nu este considerata modificare a ... (vezi toată discuția)