avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tarife
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tarife

Ma intereseaza ce tarife sunt pe piata,deoarece as dori sa colaborez cu un contabil pentru a-mi tine contabilitatea la firma pe care o voi infiinta in scurt timp.
Cel mai recent răspuns: monicapurnavel , utilizator 19:05, 13 Februarie 2011
Buna seara.
Depinde de profilul firmei si oarecum de localitate.
Cu respect Alexa...
Firma activeaza in domeniul-Alte servicii referitoare la sanatatea umana va avea pentru inceput doar un angajat si va fi pentru inceput doar un contract de prestari servicii si ceva cheltuieli,sediul fiind in Bucuresti
adytz_1979 a scris:

Ma intereseaza ce tarife sunt pe piata,deoarece as dori sa colaborez cu un contabil pentru a-mi tine contabilitatea la firma pe care o voi infiinta in scurt timp.

Interventie moderator

La aceasta intrebare,colegii mei va pot raspunde prin mesaj privat.
Va multumesc pentru intelegere.
cred ca undeva in jurul sumei de 100 - 150 lei pe luna ar fi pretul corect. [EDITAT]
cu respect.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil ieftin ! andreiunicat andreiunicat Buna ziua, De 2 zile am deschis un srl si am nevoie de un contabil cat mai ieftin sunt la inceput am doar 22 ani prima afacere deci resurse materiale ... (vezi toată discuția)
Înființare societate comerciala andybadea92 andybadea92 Bună ziua! As vrea sa știu dacă este normal și firesc ca o consultație cu un agent din domeniul contabil pentru înființarea unei societăți ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)