De 2 zile am deschis un srl si am nevoie de un contabil cat mai ieftin sunt la inceput am doar 22 ani prima afacere deci resurse materiale scazute .
Pot sa fac contabilitatea primara personal 100% corecta si dupa indicatiile dumneavoastra .
Pentru inceput doresc sa imi dati cateva sfaturi si sa imi explicati cum este cel mai corect sa emit facturi si contract de prestari servici .
Eu ma ocup de pagini web si promovare online am cateva directoare web unde doresc sa introduc o taxa anuala / firma inscrisa nu stiu exact nr de facturi lunare la inceput vor fii ma putin pana incepe lumea sa ma cunoasca mai bine online dupa posibil nr sa creasca.
Mai multe detalii am sa oferi celor care sunt dispusi sa ma ajute cu contabilitatea la un pret cat mai scazut posibil .
Tot Respectul
L.Andrei :D
P.S
Din cate am inteles acum contabilitatea se poate tine de oriunde din Romania si daca firma nu este deschisa in acelasi oras .
Declaratia 392
david ionica
Buna seara.Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine. Sunt asoaciatie de proprietari , azi am fost la Uniunea asociatiilor de proprietari din Constanta si ... (vezi toată discuția)