Vreau sa operez legal o pagina web PTC , face reclame contra cost si plateste utilizatorii pentru vizualizarea reclamelor . Astept oferte pentru contabiltate .
Va stau la dispozitie pt mai multe detalii , va multumesc anticipat .
Sa inteleg ca nici un contabil nu stie cum se face ? Adica ce si unde se inregistreaza legal , sau nefiind specificat o suma de bani nu se anunta nimeni gandinduse ca e mult de lucru si plata putin ? Oare trebuia sa postez ca am nevoie de un contabil pe care il platesc mai bine decat un avocat sau ca ofer salar cu crestere ponderata in functia de cifra de afaceri ?
Va multumesc anticipat
P.S. de la inceputul luni ianuarie caut contabil sau firma de contabilitate sa fi avut ceva legatura cu partea de Marketing online, afiliat si PTC , pentru a demara o afacere legala.
Am contactat N firme care au anunturi peste tot , si mi sa recomandat sa incerc aici .
Sunt din cluj scuze ca nu am precizat acest lucru dar eu cred ca se poate tine contabilitate si de la distanta , actele daca is in ordine de depus le poate oricine la o adica si firmele de curierat lucreaza zi si noapte pe maruntis. Am sa va contactez dupa ce lamuresc situatia exacta a firmei.