avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despre hotãrârea definitivã ºi irevocabilã a unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despre hotãrârea definitivã ºi irevocabilã a unui proces cu miliþia rutierã

Stimate doamne şi domni cunoscători în amănunt a legii.
După lupte seculare care au durat doi ani de zile am câştigat un proces cu miliţia rutieră a judeţului Timiş eu fiind din Mehedinţi, Drobeta Turnu Severin. Am hârtiile comunicate de Judecătoria Timişoara prin poştă la data de 22 decembrie 2010 (ştampila poştei o spune nu eu) care spun că eu am dreptate şi nu ei. Hotărârea s-a dat anterior intrării în vigoare a legii 210 aşa că era atacabilă cu recurs în termen de 15 zile lucru pe care l-am înţeles tot de aici şi care după o atentă analiză am decis că e corect deoarece legea acţionează numai pentru viitor.
Problema e următoarea: hotărârea dată de judecătoria Timişoara trebuie făcută definitivă şi irevocabilă, dar eu n-aş prea vrea să mai bat 500 de km de la Severin la Timişoara şi retur că benzina costă şi la cum merg trebile prin judecătoriile patriei nu sunt sigur că am să rezolv treaba într-o singură zi.
De aceea respectuos şi umil, vă întreb eu pe domniile dumneavoastră, oare merge să trimit hârtiile prin poştă unor nepoţi de-ai mei (că am o droaie studenţi pe la Timişoara) şi ei să meargă pentru mine acolo pe la ghişee să-mi pună ştampiluţa şi timbrelul fiscal pe ele, sau trebuie musai să le procur o procură făcută de un notar (care şi el o să vrea bani pentru osteneala cu care va scrie acea hârtie, dar sigur au să fie mai puţini) şi doar la adăpostul acelei hârtii vor putea să dea piept cu justiţia română să-mi consfiinţească dreptatea?
Cu mulţumiri aştept să mă luminaţi.
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 21:05, 3 Februarie 2011
Singur ati spus-o : va trebui sa le faceti o procura prin care sa-i imputerniciti sa va reprezinte in sensul celor aratate mai sus.
Succes si...rabdare!
B-)
Mulţumesc de răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz la un supermarket Astrus Astrus Buna ziua, Am mers impreuna cu prietena mea sa facem cumparaturi la [editat] si am intampinat urmatoarea problema: Dupa ce am luat anumite produse si le-am ... (vezi toată discuția)
Certificat de garantie pe 1 an, sau pe 2 ani??? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara.... Am o nelamurire.....am achizitionat online, acum cateva zile, o multifunctionala Epson si am ramas surprins sa vad ca in colet certificatul de ... (vezi toată discuția)
Baroul lui pompiliu bota CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE? (vezi toată discuția)