avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie falsa la notar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie falsa la notar

ce poate sa pateasca o pers. care a dat o declaratie falsa la notar cu privire la o constructie fara autorizatie ca ar fi executat-o acum 2 ani(se prescrie fapta dupa 2 ani) cind el a facut lucrarea acum 4-5 luni??//
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:09, 4 Februarie 2011
Daca puteti dovedi cu probe situatia aratata,impotriva respectivei persoane se poate formula plangere penala pentru infractiunea de fals in declaratii prevazuta de art.292 c.pen,pedeapsa fiind de la 3 luni la 2 ani inchisoare sau amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals AdonisG AdonisG Aş dori să ştiu, ipotetic vorbind, care este în aprecierea dumneavoastră infracţiunea pe care o comite unul dintre moştenitori când merge în faţa ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii si administrare de probe false intr-un litigiu de munca ClaudiaN ClaudiaN In intampinarea facuta la cererea de chemare in judecata angajatorul a formulat o cerere reconvenienta prin care ma obliga la plata unor daune datorita ... (vezi toată discuția)
Divort cu adresa mea data in fals only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com Buna ziua! Am aflat cu stupoare faptul ca sotia mea, cu care locuiam la aceeasi adresa comuna (si aflata in CI) a dat divort de mine in luna ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)