avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie inventar FNUASS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie inventar FNUASS

daca nu am obligatii restante la FNUASS si nici-o suma de recuperat mai depun declaratia inventar?
Cel mai recent răspuns: Mainerici Ctin , Contabil 14:26, 4 Februarie 2011
Legea nu prevede nici o exceptie de la depunere.
Nu...:D
La ce sa depuneti?doar sa adune maculatura casa de sanatate ,plus ca trebuie anexat la decl-inventar si "certificat de atestare fiscala "a societati..deci nu aveti o munca in plus
Multumesc, asa ma gandeam si eu, dar ordinul 53/2011 nu prevede nici-o execeptie de la depunere. mai ramane sa caut in codul fiscal actualizat daca exista vre-o sanctiune pt nerespectarea art. 296(3)
dar cwei care au sume de recuperat o depun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia inventar pt concedii medicale cristina dana bogdan cristina dana bogdan Ce intelegi prin \"accesorii\" la declaratia inventar pentru concedii medicale? Este vorba de declaratia care trebuie depusa pana la data de 15 februarie ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)
Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)