avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EXECUTARE SILITA A FIRMEI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EXECUTARE SILITA A FIRMEI

Am un credit pe firma de aprox 20 000 lei care mi-a marit dobanda chiar din prima luna , nu mai am posibilitatea de a-l achita , In contractul cu banca , trebuie sa obtin acordul lor pentru a ma asocia cu cineva care detine capital , acord pe care multi juristi mi-au spus ca nu-l vor da . Eu si fosta sotie suntem giranti per aval la credit . Firma nu are datorii , are pierderi 200 000 lei , are de recuperat tva de 50 000 lei , eu si fosta sotie nu avem nimic pe numele fiecaruia . Dupa cum se stie nu pot recupera tva de la stat .........,cu toate ca firma e curata . . Amiabil , refinantare , dobanda variabila sa revina de la 25 % la lei din a doua luna de scadentar la 13% + 5% din scadentarul initial sau etc nu exista nici o posibilitate . Am incercat multe variante de afaceri .......... M-am angajat pe 800 lei creditu e de 650 lei eu vreau sa returnez banii bancii ,nu sunt pierzator , dar nu am de unde .
Ce ma sfatuiti sa fac? Ce s-ar inampla cu firma si cu noi in cazul executarii ? Consecinte dupa , lucruri pe care ar trebuii sa le cunosc .
Orice idee e buna venita pentru care va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
lu, utilizator

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive contract banca tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati referitor la un credit de nevoie personale( fara garantii imobiliare) la care eu sunt girant pentru fostul sot daca pot ... (vezi toată discuția)
Dupa preluarea unui credit de acum 11 ani scadentarul s-a modificat anna_100 anna_100 Buna ziua. In urma cu 11 ani, am facut un credit Prima Casa in Euro 50/50: eu si cel care urma sa-mi devina sot, dar la acel moment nu eram casatoriti. Intre ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de un credit bancar fiorelino fiorelino daca eu nu am posibilitate sa mai platesc un credit dancar e posibil sa il plateasca girantul(fostul meu sot)#-o (vezi toată discuția)