avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecata in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecata in Romania

Fiti amabili , daca persoana x aduce o rezolutie din Spania in care o pers y , initial l-a acuzat de viol dar s-a demonstrat contrariul cu FOARTE multe probe - avocatul si procurorul de acolo a sfatuit pers x sa o dea in judecata pe pers y in Ro .Daca pers x aduce o rezolutie foarte buna din Sp , spuneti-mi ii poate cere despagubire MORALA mai ales iar mai apoi materiala .?:sorry:
Ambii sunt cetateni romani?
A fost achitat de instanta sau s-a dispus NUP?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Ambii romani da !Ce inseamna nup?
Acum totul s-a clasat 10000% impotriva persoanei Y care a spus ca a fost violata .Dar ea nu are acte de Sp si nici un bun acolo dar familia lui x a trecut prin perioade grele !!!Pers x a fost si inchis cateva zile !
A depus o declaratie calomnioasa si TOTUL a fost o minciuna timp de 3 luni Politia de acolo a facut cercetari pt minciunea pers Y
porcius1 a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Ambii romani da !Ce inseamna nup?
Acum totul s-a clasat 10000% impotriva persoanei Y care a spus ca a fost violata .Dar ea nu are acte de Sp si nici un bun acolo dar familia lui x a trecut prin perioade grele !!!Pers x a fost si inchis cateva zile !

Daca a fost inchis cateva zile este posibil sa fi existat ceva probe in acuzare.
Dupa parerea mea ar fi indicat sa va judecati in Spania deoarece autoritatile spaniole pot fi mai indicate in a judeca aceasta cauza.

In plus, daca toti se afla in Spania ar fi foarte greu de facut o ancheta in Romania cu persoane care sa nu poata fi audiate...

Nu inteleg de ce vor sa va trimita in Romania sa va judecati.Sa inteleg ca ei considera ca persoana a fost vinovata dar din lipsa de probe nu s-a putut stabili vinovatia?
nup=Neincepere Urmarire Penala.

Alte discuții în legătură

Calomnie,denigrare,declaratie mincinoasa tib71stef2008 tib71stef2008 In urma cu un an jumate am fost reclamat de un nr .de pers.ca as fi facut ceva(mai multe)fara dovezi (cu toate ca sustineau ca au),am fost dus la ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios? antofel antofel Persoanei X i s-a facut plangere la politie de catre persona Y si a fost cercetat su aspectul savasirii infractiunilor de amenintare, insulta si calomnie, ... (vezi toată discuția)