avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere cap tractor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere cap tractor

buna ziua! am suspendata firma pe o perioada de 1 an si as dori sa stiu daca pot sa inchiriez capul tractor care il am achizitionat pe firma si ce fel de contract ar trebui sa fac ca sa fiu in legalitate atata timp cat firma este suspendata.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:58, 4 Februarie 2011
Cat timp firma are activitatea suspendata nu puteti sa efectuati operatiuni comerciale.( faptul ca inchiriati un utilaj care se afla in patrimoniul societatii si obtineti o chirie poate fi considerata o activitate comerciala). Reluati activitatea societatii si puteti inchiria utilajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)
Ce tip de actiune ? crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor, sa va expun problema: Firma (SRL) X al carui administrator sunt are un utilaj si o macara care se aflau la o alta ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere auto catalin toma catalin toma Buna ziua, Am achizitionat la intreprinderea individuala ce o detin,un cuplaj transport marfuri(cap tractor si remorca)pentru a efectua transporturi rutiere ... (vezi toată discuția)