avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reclama pe bloc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reclama pe bloc

Buna ziua,
As avea si eu cateva intrebari!
Intrebarea 1 : Sunt agent de asigurari la un broker,tatal meu are o uscatorie de bloc la noi in bloc la parter unde mi-am amenajat un asanumit birou(nu sunt pfa sau altceva doar am contract de colaborare cu broker-ul)...am nevoie de ceva autorizatii?
Intrebarea 2 : Am pus la intrarea in bloc o reclama de 80/50 cu ASIG RCA ETC...pentru acea reclama am nevoie de vreo autorizatie?
Inrebarea 3 : Sunt si angajat la 8 ore si sunt si agent...pe langa 16% din comision mai trebuie sa platesc CAS?somaj,pensii si sanatate?...avand in vedere ca sunt platitor ca si angajat.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 13:08, 4 Februarie 2011
Cu privire la montarea reclamei,ai nevoe de o autorizatie de la primaria localitatii,altfel risti o amenda si obligativitatea de a o demomta.
Vedeti legea 230/2007 modificata.
Art. 39. - Proprietatea comună poate fi utilizată de către terţi, persoane fizice sau juridice, de drept public ori de drept privat, numai cu acordul majorităţii proprietarilor membri ai asociaţiei şi al proprietarilor direct afectaţi de vecinătate, în baza unui contract de închiriere, de folosinţă sau de concesiune.

Pentru montarea de benere sau reclame, va trebuie acordul asociatiei, pentru ca veti plati chirie asociatiei.
Art. 13. - Veniturile obţinute din exploatarea proprietăţii comune aparţin asociaţiei de proprietari. Aceste venituri alimentează fondurile speciale ale asociaţiei de proprietari pentru reparaţii şi investiţii cu privire la proprietatea comună şi nu se plătesc proprietarilor. Lista acestor venituri, precum şi cheltuielile aferente lor sunt prezentate semestrial într-un raport afişat la avizierul asociaţiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt locatar într-o scara.asociatia de prop.are ... Tirlea.Laura.laura Tirlea.Laura.laura Bună ziua, sunt locatar într-o scara.Asociatia de prop.are în evidenta mai multe scări..însă de multa vreme scara noastră a pus la dispoziție ... (vezi toată discuția)
Reclama peste balcon Costica33 Costica33 Are voie cineva sa-si puna peste balconul apartamentului o reclama de inchiriere? Eu stiu ca spatiul acela din afara balconului nu ii apartine ci acesta e al ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)