avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere in instanta vs. chemare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere in instanta vs. chemare in judecata

buna ziua,

mi s-a respins o chemare in judecata prin care ceream ca primaria X sa-mi restituie un teren sub sanctiunea unor daune cominatorii (in urma unui proces anterior, obtinusem hotararea ca acest teren imi apartine si urmeaza sa fiu pus in posesie, dar primaria refuza, sfidand sentinta) iar motivatia a fost ca nu am inaintat in prealabil o plangere in instanta.

e corect? Ce inseamna plangere in instanta si care ar fi diferenta fata de actiunea mea?
multumesc
.
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 21:14, 6 Februarie 2011
m-ar interesa un sfat, daca e bine sa fac recurs - pt ca obiectul plangerii exista si in chemarea in judecata si nu a fost luat in considerare - sau mai bine sa incep o alta actiune, direct printr-o plangere?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat un teren langa centura bucurestiului, ... piesebuldo piesebuldo Buna ziua! Am achizitionat un teren langa centura Bucurestiului, in vederea construirii unui spatiu de depozitare, in zona fiind numeroase hale, dar si un ... (vezi toată discuția)
Actiune Roman85 Roman85 Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)