avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credit prima casa cand unul dintre soti are o locuinta ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credit prima casa cand unul dintre soti are o locuinta achizitionata inainte de casatorie

Buna ziua!
Doresc sa aflu daca eu ma pot incadra la programul "Prima casa" daca sotul meu detine o locuinta obtinuta prin vanzare-cumparare inaintea casatoriei noastre.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alicescu , utilizator 15:21, 4 Februarie 2011
daca faceti contractul pe numele dvs
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate dinainte de casatorie ccdcdl ccdcdl Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu noua lege \"PRIMA CASA\". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata ... (vezi toată discuția)
Declaratie propie raspundere prima casa stelianau stelianau Doresc achizitionarea unei locuinte prin programul prima casa , sotul meu a detinu o casa la tara pentru cateva luni inaintea casatoriei .Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Donatie intre frati petruta1958 petruta1958 Buna ziua, vreau sa va rog sa-mi explicati cum se poate face o donatie intre frati in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cam 50 mp eu cu sotul in ... (vezi toată discuția)